ورود به سایت

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا بخاطر بسپار

ایجاد حساب کاربری

فیلدهای ستاره دار الزامی است.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تایید رمز عبور *
ایمیل *
تایید ایمیل *
کپچا *
0
0

You have no items in your shopping cart.

امتیاز
(4 )

Vue.js یا ویو جی اس چیست

Vue.js یا ویو جی اس چیست

ویو جی اس یا Vue.js چیست؟

vue.js یک فریم ورک اوپن سورس جاوا اسکریپت میباشد که برای ساخت اپلیکیشن های تک صفحه ای یا اصطلاحا SPA (single-page application) و همچنین طراحی محیط رابط کاربری مورد استفاده قرار میگرید.

جایگاه vue.js

ویو جی اس یا vue.js چیست

فریم ورک ویو جی اس در کنار فریم ورکهای قدرتمند دیگری که توسط گوگل و فیسبوک عرضه شده اند توانسته است جایگاه بسیار قویتری را کسب نماید.گوگل با فریم ورک انگولار و فیسبوک با فریم ورک ری اکت و توسط این دو غول بزرگ دنیای تکنولوژی در حال توسعه هستند اما vue توسط یکی از کارمندان کمپانی گوگل بنام Evan You ساخته شده است و در حال توسعه میباشد.

Evan You که با انگولار در گوگل کار کرده بود علاقه داشت که فریم ورکی سبک تر و ساده تر از انگولار را طراحی کند و همین ایده تبدیل به فریم ورک Vue.js گردید و به گفته ی خودش بخشهایی که از انگولار دوست داشت را استخراج و یک فریم ورک سبک دیگر را ساخت!

مدل برنامه نویسی در vue.js

فریم ورک ویو جی اس از الگوی MVVM برای برنامه نویسی استفاده میکند.یعنی Model-view-view-Model و برای طراحی اپلیکیشنهای تحت وب و موبایل مورد استفاده قرار میگیرد.نمونه ای از کدنویسی با ویو را در زیر مشاهده میکنید:

<html>
   <head>
      <title>VueJs Introduction</title>
      <script type = "text/javascript" src = "js/vue.js"></script>
   </head>
   <body>
      <div id = "intro" style = "text-align:center;">
         <h1>{{ message }}</h1>
      </div>
      <script type = "text/javascript">
         var vue_det = new Vue({
            el: '#intro',
            data: {
               message: 'My first VueJS Task'
            }
         });
      </script>
   </body>
</html>

خروجی کدهای بالا به شکل زیر نمایش داده میشود

ویو جی اس یا vue.js چیست

ویژگیهای Vue.js

قطعا ویژگی های خاصی باعث شده است که ویو جی اس به این میزان محبوبیت در بین توسعه دهندگان و برنامه نویسان برسد.پس ویژگی های ویو جی اس را با هم بررسی میکنیم.

  • یادگیری آسان: همانطور که قبلا اشاره کردیم یکی از دلایل ساخت ویو جی است توسط Evan You آسان کردن سینتکس ها و حذف کدهای سنگین و اضافه بوده است . در ویو جی اس شما تنها نیاز دارید که به جاوا اسکریپت تسلط پیدا کنید تا در Vue.js به راحتی بتوانید کدنویسی کنید.همین موضوع باعث شده که یادگیری آن ساده تر از فریم ورکهای دیگر مانند React و یا انگولار باشد.
  • مستد سازی و داکیومنت کامل : اگر سری به وب سایت رسمی ویو جی است به آدرس https://vuejs.org بزنید و به منوی Learn مراجعه نمایید مستندات کاملی از فریم ورک ویو جی است را برای توسعه دهندگان مشاهده میکنید.
  • سبک بودن ویو جی اس : نسخه ی 2 ویو حجم بسیار کمی در حدود 20  کیلوبایت دارد و همین حجم کم باعث ایجاد سرعت بهتری به نسبت سایر فریم ورکها میشود
  • پلاگین ها و ابزارها : برای ویو جی اس پلاگین های کاربردی بسیاری نوشته شده است که توسعه دهندگان میتوانند براحتی این پلاگین ها را به پروژه های خود بیافزایند تا پروژه خود را کاملتر نمایند.در کنار آن ابزارهایی مانند vue loader , Devtools , vue cli  نیز در دسترس توسعه دهندگان میباشد.
  • vue.js و laravel : یکی دیگر از دلایل محبوبیت ویو جی اس پشتیبانی رسمی آن توسط فریم ورک لاراول میباشد که به عنوان یکی از Dependency های لاراول ارائه شده و نمونه پروژه های بسیاری هم اینک در github با ترکیب این دو فریم ورک برای ساخت اپلیکیشنهای تک صفحه ای منتشر شده است.



میتوانید این مطلب را چاپ و یا به صورت PDF دانلود کنید

چاپ/PDF

نظرات (0)

نظری ثبت نشده است

سوالات و نظرات خود را ثبت نمایید.سوالات و نظرات توسط مدیران سایت پاسخ داده میشوند

ارسال نظر به صورت میهمان ثبت نام کنید و یا وارد شوید به حساب کاربری خودتان
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
76 دوره ی آموزشی
32,683 دانشجو
933,257 بار دانلود

برخی نظرات کاربران

استاد عزیز سلام وقت بخیر خدا قوووت امیدوارم بدون خستگی این راه پر از عشق آموزش رو پیش ببرید کلیپ اول رو که دیدم و اون جا که شهر های مختلف ایران رو نشون می دادید که منطقه غرب هیچ کس اسم لاراول رو ترند نکرده بود هم خنده م گرفت هم ناراحت شدم ولی الان که دارم این مطلب رو می نویسم دوبا
آقای طالبی یه تشکر فراوون به شما بدهکار هستم من 10 سال قبل پروژه دانشگاهیم با php بود ازون موقع از php و همه ی فریم ورکاش هم بدم می اومد و هم فک میکردم ناکار آمد هستن الان از سر اجبار یه پروژه ای رو باید با لاراول بالا می آوردم وآموزش های مختلفی دیدم ولی این دوره ی شما بسیار عالی بود
سلام استاد عزیز، بنده چند سال پیش با شما دوره PHP برداشته بودم و باید بگم من PHP رو از شما دارم ، انقدر که روان و کاربردی توضیح داده بودین و هنوز فیلمهای اون جلسات رو برای خودم مرور میکنم، اما چند وقتی بود با لاراول شروع به کار کردم تا اینکه توی جستجوهام به این آموزش شما رسیدم و تا ا...
درود..من قبلا با لاراول در حد متوسط کار کردم..تصادفا با سایتتون آشنا شدم و فیلمای لاراول رو گرفتم و دیدم..متونم بگم یکی از بهترین های وب ایران میتونه باشه این دوره..از استاد عزیز این دوره آقای طالبی نهایت تشکر رو دارم..و بیصبرانه منتظر ادامه ی این دوره م..پر انرژی تر از قبل به کارت

الف یار- مهارت بیشتر ، درآمد بیشتر

الف یار مرجع آموزشهای حرفه ای در زمینه ی برنامه نویسی و طراحی وب از سال 1390 فعالیت خود را آغاز کرده است و تا کنون ویدیو های آموزشی متفاوت و جامعی را به مخاطبان خود ارائه کرده است.
الفیار دارای مجوز نشر دیجیتال به شماره 2858 از وزارت ارشاد میباشد و کپی برداری و نشر محصولات آموزشی الفیار شرعا حرام و دارای پیگرد قانونی خواهد بود